Agenda

Donderdag 10 Januari 2019, 19.30 uur.

Start Evolutie traject. 

Op deze dag start er weer een 12 wekelijkse coachtraining. Voor meer informatie over het traject klik hier. 


Zaterdag 13 April 09.00 uur

‘t Witte Hoes, Dorpstraat 35 Otterlo. 

Première Training ‘Het nieuwe plannen’

Deze winter is er bij Man in Balance keihard gewerkt aan een spiksplinternieuwe training. Het nieuwe plannen! Deze training is ontwikkeld speciaal voor (transport) planners. Tijdens de training krijg je als planner de handgrepen toegereikt om coachend te gaan plannen. De voordelen van deze manier van plannen ten opzichte van het reguliere plannen zijn: meer arbeidsvreugde, groter verantwoordingsgevoel, grotere teamgeest, meer gemotiveerde medewerkers en door dit alles een lager ziekte verzuim en minder verloop.
Ben jij een planner of ken jij een planner die wel baat zou kunnen hebben bij deze training? Neem dan gerust contact op met Man in Balance via: jan@maninbalance.nl of tel: 06-54631952.

 


Maandag 6 mei t/m maandag13 mei 2019

Man only Schotland expeditie 2019

Met nog 5 andere mannen een reis onvergetelijke reis maken door Schotland. Wie heeft dit nu niet op zijn bucketlist staan? Bij Man in Balance dromen we niet alleen van dit soort reizen, we doen ze ook gewoon. We vertrekken maandag 6 mei in alle vroegte vanuit Nederland om via Frankrijk in één dag naar Schotland te rijden. Daar kamperen we direct de eerste nacht in de wildernis. Vanaf dinsdag gaan we de reis verder laten ontstaan. Kijken waar we heen willen, wat we willen zien, wat we willen doen. Je zult deze week zeker meerdere highlights gaan zien maar ook zullen we een paar dagen afgesloten van de buitenwereld doorbrengen in de natuur, onderdeel hierin is een vision quest van 24 uur (24 uur alleen en afgezonderd in de natuur zijn). Houd er rekening mee dat we heel de week outdoor leven. Deze reis is een combinatie van coaching, avontuur, ontdekken verbinden en ontwikkelen. De reis maken we met materiaal uit het WickedStyle assortiment, wat al een avontuur op zich is. Nieuwsgierig naar deze reis Mail naar: jan@maninbalance.nl of bel: 06-54631952.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


Dinsdag 18 juni t/m dinsdag 25 juni 2019

Finland Midzomernacht editie 2019

Altijd al gedroomd om een midzomernacht in de overweldigende natuur door te brengen? Bij Man in Balance doen we dat gewoon. En jij kunt mee! Wij organiseren een coachings reis naar één van de mooiste gebieden van Finland. Nationaal park Kolovesi. Daar gaan we aan het werk in en met de prachtige natuur, de zon die eigenlijk een week niet onder gaat, de rust en de ruimte. Een reis die in het teken staat van Ontdekken, Verbinden en Ontwikkelen. We gaan vertragen. Vertragen om vervolgens weer volop te gaan stromen. Tijdens deze reis gaan we onderzoeken waar je nu echt staat in je leven, waar je vandaan komt en waar je heen wilt. We gaan onderzoeken wat jouw beperkingen en/of belemmeringen zijn. Waar deze vandaan komen en wat je er mee kunt doen. Tijdens deze reis gaan we je pijlen weer op de toekomst richten. Dit doen we samen, met een klein clubje medereizigers en minimaal twee professionele coaches. Samen praten, luisteren, ontdekken, inspireren. Tijdens deze reis verblijven we vijf dagen in nationaal park Kolovesi waar we ons verplaatsen per kano. De overweldigende natuur en de kracht hiervan zal je heel je leven niet meer vergeten. We sluiten ons deze reis af van de tijd, het internet, en alle externe prikkels. Deze reis is voor zowel mannen als vrouwen

Enkele weken voorafgaand aan de reis is er een deelnemersbijeenkomst in Nationaal park de Weerribben. Tijdens deze dag leer je je medereizigers kennen én de basistechnieken van het kanoën.

Deze week staat volledig in het teken van avontuur, coaching, inspiratie, natuur en voornamelijk outdoor zijn. Voor info of aanmelden mail naar: jan@maninbalance.nl of bel: 06-54631952

 


Maandag 29 juli t/m 19 augustus 2019

Extreme Peru expedition 2019

Deze reis is nog volop in ontwikkeling. Volg Man in Balance dus op de voet om op de hoogte te blijven. Op dit moment is de intentie om met een gemende groep (mannen en vrouwen), drie weken naar Peru te trekken. We gaan echter niet op zoek naar het massa toerisme maar naar de extremere gebieden van Peru. Op dit moment staan de pijlen op een meerdaags verblijf in de woestijn gevolgd door een unieke trekking door het Andesgebergte.  Deze reis staat volledig in het teken van: Ontdekken, Verbinden, Ontwikkelen. Ook deze reis is een mix van coaching, avontuur en vakantie. Voor info of aanmelden mail naar: jan@maninbalance.nl of bel: 06-54631952

 


 

Maandag 23 september t/m maandag 30 september 2019

Finland MAN ONLY 2019

Mannen hebben het nodig om zo nu en dan samen te zijn met andere mannen. Daarnaast zijn we er bij Man in Balance van overtuigt dat een Man er minimaal één keer per jaar er tussenuit moet. Weg uit zijn dagelijkse ‘sleur’, weg van werk en gezin. Weg van telefoon en internet. Weg van alle luxe. Hij heeft het nodig om zich terug te trekken in de natuur, alleen of samen met andere mannen. Om daar weer verbinding te maken met zijn OER mannelijkheid, om te resetten, te herladen, te herontdekken wie hij is, waar hij is en wat hij wil doen. Dit delen met andere mannen en zo elkaar te inspireren, samen te groeien. Een weekje gewoon lekker de MAN uit te hangen. 

Bij Man in Balance doen we dat dus gewoon. We gaan met een clubje mannen naar het Nationaal park Kolovesi. We gaan daar kamperen, kanoën, fikkie stoken, vissen vangen, vuil worden, enz. We gaan Ontdekken, we gaan Verbinden, we gaan Ontwikkelen.

Enkele weken voorafgaand aan de reis is er een deelnemersbijeenkomst in Nationaal park de Weerribben. Tijdens deze dag leer je je medereizigers kennen én de basistechnieken van het kanoën.

Voor info of aanmelden mail naar: jan@maninbalance.nl of bel: 06-54631952

 

 

Kolovesi, Finland