Business Coaching

In een onderneming werken mensen. Mensen met diverse achtergronden, verschillende soorten kennis, normen, waarden, doelen, gedachten. Het is uiteraard belangrijk dat deze mensen privé lekker in hun vel zitten. Maar zitten deze mensen dat ook binnen uw onderneming? Worden deze mensen wel gezien binnen uw onderneming? Mogen deze mensen zichzelf laten zien?

De business coaching die Man in Balance aanbiedt bestaat uit verschillende trajecten. Allereerst bieden we de één op één coaching aan.

Daarnaast het Evolutie traject wat in dit geval volledig aangepast wordt aan de wensen van de onderneming. We gaan tijdens dit traject de potentie van (een) medewerker(s) blootleggen, onderzoeken of de persoon wel ECHT op de juiste plaats zit en zijn of haar daadwerkelijke competenties volledig benut.

Het grootste business pakket wat aangeboden wordt is een pakket waarmee we managementteams en/of medewerkers met elkaar maar nog belangrijker, met de ziel van de onderneming in verbinding gaan brengen.

De visie van Man in Balance is, dat iedere onderneming een ziel heeft. Een onderneming is ooit geboren en van daaruit is de ziel gaan leven. De ziel is de kern van de onderneming. Hier zit de missie van het bedrijf in, maar ook de normen en waarden, de verwachtingen, de doelstellingen, het karakter van het bedrijf. Op het moment dat iedereen verbonden is met de ziel van de onderneming, zal deze (weer) volledig tot leven komen en ontstaan er mogelijkheden tot eventuele verandering.

Een ieder kent zijn verantwoordelijkheden en zal het beste uit zichzelf laten halen om de onderneming te laten bruisen. Op het moment dat een werknemer ècht op de goede plaats zit, zal deze zichzelf uit gaan dagen om verder te groeien. Voor zichzelf, maar ook voor en met de onderneming. In onze visie zit dus geen club mensen dat op de traditionele hiërarchische manier leiding geeft, in onze visie zit een team dat begeleiding geeft. Het coachend besturen! Elkaar begeleiden naar het allerbeste uit jezelf en de onderneming.

Man in Balance werkt samen met een team van zeer ervaren business coaches. Voor grotere projecten wordt er een team van coaches gevormd dat gezamenlijk een zeer krachtig en resultaatgericht coachtraject voor uw onderneming zal neerzetten.

Man in Balance is gecertificeerd door de International Coach Federation . Alle diensten voldoen aan de ethische code van de ICF. Op het vlak van Dynamisch werk (Familie en organisatie opstellingen) is de jaaropleiding Systemisch werk met succes afgerond bij de Academie voor Psyschodynamica.

“CEO tegen HR manager: Maar wat als we investeren in onze mensen en ze gaan weg? “

HR  manager: “Maar wat als we het niet doen en ze blijven?”