Nederland

Vanaf de thuisbasis van Man in Balance, midden in de bossen bij Lunteren hebben we een ruim aanbod van indoor maar ook outdoor coaching. Deze programma’s kunnen overigens ook elders in Nederland (en daarbuiten) verzorgd worden. Een heel krachtig concept hierin is de speedcoaching. Deze kan plaatsvinden in 12 uur of 24 uurs versie.

24 uur Outdoor speed coaching

Doel

Vierentwintig uur lang ‘out of the comfortzone’ coaching. Zeer intens, zeer krachtig. Tijdens een 24 uur sessie, van 12 tot 12 uur gaan we op een zeer intense manier aan het werk. We zijn 24 uur lang buiten. We verplaatsen ons te voet of werken vanuit een soort basiskamp (meerdaags mogelijk).

Realisatie

Client(en) is/zijn op afgesproken tijdstip op afgesproken plaats. Na een korte instructie gaan we direct aan de slag. Als we gaan lopen (Op de Veluwe bijvoorbeeld) nemen we alles mee wat we voor 24 uur nodig hebben. Als we vanuit een basiskamp gaan werken, zijn alle benodigdheden al aanwezig. Er vind geen intake plaats. Wel moet er van te voren een vragenlijst worden ingevuld. Deze om de coachingsvraag te verduidelijken.  De eerste uren staan in het teken van het blootleggen van de coachingsvraag.  Wat wil men nu eigenlijk echt? We gaan het doel, de bestaande situatie en de weerstand bekijken. Vervolgens gaan we aan de slag met het uitvissen van de juiste middelen die nodig zijn om het doel te behalen én onderzoeken welke acties er ondernomen moeten worden. Vervolgens maken we een roll out plan. De laatste uren staan in het teken van mentoring. Vervolgens nemen de coach en coachee afscheid.

Voor wie?

Mannen/vrouwen die weinig tijd hebben maar toch met een coachingsvraag (levensvraag) rondlopen. kleine tot middelgrote teams.

Team

De teams die de deze 24 uur faciliteren worden samengesteld uit een pool met zeer ervaren (business) coaches die regelmatig met Man in Balance samenwerken. Iedere coach zal ingezet worden op zijn/haar specifieke vaardigheden en op de behoefte van de klant. Ga er vanuit Dat er voor iedere twee deelnemers minimaal één coach aanwezig is

Waar moet je rekening mee houden?

Dat je vierentwintig uur echt buiten bent. Het ligt er een beetje aan in welk seizoen u boekt maar passende kleding is gewenst. Ruim voor aanvang van de sessie krijgt u een lijst met eventuele benodigdheden toegestuurd. De sessie zal zeer intensief zijn. Na de sessie direct doorgaan naar het bijvoorbeeld het werk, wordt sterk afgeraden. Tevens moet u er rekening mee houden dat u tijdens deze 24 uur afgesloten zal zijn van de (digitale) buitenwereld. Telefoons, tablets e.d. worden bij aanvang achtergelaten. Er is een noodnummer beschikbaar.

Financieel

De prijs voor de 24 uur speed coaching bedraagt € 750,- exclusief BTW per persoon. Er bestaan mogelijkheden om deze sessie fiscaal aftrekbaar te maken in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Laat je hiervoor door je boekhouder adviseren. Ook is het mogelijk om deze sessie deel uit te laten maken van een persoonlijk ontwikkeling ‘s plan. In veel organisaties is hier een budget voor vrijgemaakt. Overleg dus ook met je werkgever wat de eventuele mogelijkheden zijn hierin. Er bestaat een mogelijkheid tot gespreide betaling. Voor meer informatie hiervoor neemt u contact op met Man in Balance.

Sessie boeken

Hiervoor neemt u contact op Man in Balance via de mail, of u belt naar: 06-54631952

12 uur van de Man

Mannen zoals jou hebben geen tijd te verliezen. Waarom zou je dan ook één dag pauze nemen? Omdat een echte man het belang inziet van een time-out: een moment om de focus, missie en visie weer scherp te stellen. Kun jij jezelf een dag de tijd geven om jezelf te re-focussen? Wij dagen jou uit om deel te nemen aan één van onze:  12 uur van de Man, dagen.

Bij Man in Balance zijn er van overtuigd dat Nederland wel vaart met echte mannen. Mannen die weten wat ze willen. Mannen die in de ogen van een vrouw leiders zijn. Zij zijn doeners, beslissers. Zij krijgen dingen voor elkaar. Mannen die zelf kunnen nadenken. Mannen die doordacht risico’s nemen en doorzetten. Mannen die vol zelfvertrouwen en doelgericht hun  weg banen die zij willen bewandelen. Mannen die een leven creëren en er richting aan geven. We gaan die dag op een zeer intense manier aan de gang met jou thema. We gaan ontdekken, verbinden en ontwikkelen!

Wij trekken jou 12 uur weg uit je dagelijks bezigheden om samen met andere mannen aan de slag te gaan. Een dag out of comfortzone. Een dag zonder telefoon, zonder internet, zonder tijd! Per twee deelnemers zetten wij één ervaren coach in. Ga er dus bij voorbaat maar al van uit dat het een pittige dag gaat worden. Over het verdere programma doen wij verder heel geheimzinnig. Wat we wel alvast delen: trek schoenen aan die vuil mogen worden.

Programma:

Start 09.00 uur. Einde +/- 12 uur later.

Locatie: Midden Nederland ! (exacte locatie wordt bekend gemaakt een paar dagen voor aanvang)

Voor wie: Mannen, Leiders, Ondernemers, Managers, Werkgevers, Werknemers , Teams, Individuen, Nieuwsgierigen.

Prijs: € 450,- exclusief B.T.W. per persoon. Er bestaan mogelijkheden om deze sessie fiscaal aftrekbaar te maken in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Laat je hiervoor door je boekhouder adviseren. Ook is het mogelijk om deze sessie deel uit te laten maken van een persoonlijk ontwikkeling ‘s plan. In veel organisaties is hier een budget voor vrijgemaakt. Overleg dus ook met je werkgever wat de eventuele mogelijkheden zijn hierin. Er bestaat een mogelijkheid tot gespreide betaling. Voor mee

Team

Het team welke deze 12 uur faciliteert wordt samengesteld uit een pool met zeer ervaren (business) coaches die regelmatig met Man in Balance samenwerken. Iedere coach zal ingezet worden op zijn/haar specifieke kennis en vaardigheden én op de behoefte van de klant. Ga er vanuit Dat er voor iedere twee deelnemers minimaal één coach aanwezig is.

Sessie boeken

Hiervoor neemt u contact op Man in Balance via de mail, of u belt naar: 06-54631952