Mannenwerk

Of je klikt op deze pagina omdat je Man bent, of je klikt op deze pagina omdat je vrouw bent en je nieuwsgierig bent naar wat “Mannenwerk” dan wel inhoudt.

Deze pagina gaat over Man zijn. Wat betekent het voor jou om man te zijn? En voor de nieuwsgierige dames, heb je wel een echte man in je leven? Hier start de weg naar de ultieme mannelijkheid.

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst echt op en top Man gevoeld? Een Man die keuzes maakt, een doener is. Een Man die dingen voor elkaar krijgt, zelf nadenkt. Een Man die doordacht risico’s neemt en doorzet. Een Man die vol zelfvertrouwen en doelgericht de weg baant die hij wil bewandelen. Een Man die zijn leven creëert en er richting aan geeft. Een OERMAN!

Menig man weet tegenwoordig eigenlijk nog maar nauwelijks wat je mannelijke zelf zijn is, in de omgang met vrouwen, met andere mannen en in zijn omgeving. Mede omdat in de afgelopen 40 jaar van emancipatie en vervrouwelijking van de maatschappij, man zijn en mannelijkheid, je vanaf je geboorte al afgeleerd wordt.

Gelukkig is er nog niet echt een man overboord. Want je bent nog steeds een man. Je moet alleen nu gaan ontdekken wat je bij voorkeur al in je jeugd had moeten ontdekken. Namelijk, wat mannelijkheid is en hoe je het toont.

Bij Man in Balance weten we als geen ander hoe je weer contact kunnen maken met die OERMAN in je. Een Man heeft het zo nu en dan gewoon even nodig om zich af te zonderen. Dit kan hij alleen doen, maar hij kan zich ook wenden tot andere Mannen die zich ook afzonderen. Vervolgens gaat deze Man gewoon weer de MAN uithangen. Hij gaat doen waar hij goed in is, of waar hij zin in heeft. Zonder dat daar oordeel of zelfs schaamte over is. Hij gaat contact maken met zijn primer ROOTS en zich hiermee verbinden. Hij gaat de OERMANNELIJKHEID in zich loslaten. Hij gaat zich bevrijden van negatieve rommel die hij bij zich draagt en waar hij al jaren niets meer mee kan.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor alleen mannen. Dit kan zijn in de vorm van een vuuravond, waarbij we met mannen onderling met elkaar in gesprek gaan over bepaalde thema’s. Bijvoorbeeld: Man en Seksualiteit, Man en Gezin en Man en Werk. Ook hebben we een sessie ontwikkeld die je in contact kan brengen met de OERMAN in je. Deze sessie is zeer intensief en bijzonder krachtig. Mannen die de sessie gedaan hebben geven aan dat het een bijzondere ervaring is en dat ze een gevoel mee krijgen, dat ze nog maar zelden gevoeld hebben. Ze voelen zich echt MAN.
Daarnaast wordt er op dit moment achter de schermen gewerkt aan een echte MANNEN reis. Een reis waarin je een week lang afgesloten bent van de buitenwereld. Geen telefoon, geen tijdsaanduiding, geen luxe. Een week buiten slapen, buiten eten, buiten leven. Een week één zijn met jezelf, andere mannen en met de natuur. Een week waarin de twee belangrijkste verbindingen van je leven hersteld zullen worden. Die met jezelf en die met je omgeving. Deze reizen gaan plaatsvinden in de meest ruige en krachtigste gebieden van Europa.
Man in Balance heeft ook alles in huis om je alleen op reis te laten gaan op zoek naar je Mannelijkheid. Denk hierbij aan de huur van een Adventure trailer of een Buscamper. Wij adviseren en begeleiden je in deze reis naar eigen wens en behoefte.
Als je nieuwsgierig bent naar de ontwikkelingen en op de hoogte gehouden wil worden van de data, like dan de Facebookpagina van Man in Balance.