Missie

Wat is jouw missie? Een vraag die je jezelf mag stellen.

Ken jij je missie? Die van jezelf of die van je onderneming? Als deze vraag gesteld wordt aan klanten die voor het eerst contact hebben met Man in Balance blijft het meestal verdacht stil.

Er is over de missie nog nooit goed nagedacht. Of men zou dolgraag weten wat de missie is en daarom neemt men contact met Man in Balance op.

De missie van Man in Balance is heel duidelijk in beeld. In de missie van Man in Balance gaat het namelijk om jou! Tijdens de coaching sessies is er maar één persoon echt belangrijk. Die persoon ben jij.

Het maakt niet uit hoe je jezelf voelt die dag, wat je denkt, wat je doet. Alle stukken van jezelf mag je in beeld brengen. Je goede maar ook je minder goede eigenschappen. Ze zijn allemaal een onderdeel van jou en wij vinden het alleen maar stoer dat je alle stukken durft te laten zien. Je zult merken dat je gedurende het coachingstraject jezelf steeds beter gaat leren kennen. Maar nog belangrijker, je gaat leren hoe je met jezelf om kunt gaan.  Je gaat  weer leren van jezelf te houden.

Op het moment dat je van jezelf kunt houden en volledig in verbinding staat met jezelf, dan ben je in staat om vol in je eigen kracht te staan. Jezelf te verbinden met de personen om je heen. Je partner, je vrienden, je collega’s en de onderneming waar je voor werkt.

De missie van Man in Balance kan dus eigenlijk worden samengevat in drie woorden:

Ontdekken. Verbinden. Ontwikkelen.

“Het maakt  niet uit hoe je er aan de buitenkant uitziet.
Het is jouw binnenkant die telt.”