Persoonlijke Coaching

Er zijn ongeveer 7.4 miljard mensen op deze aardbol. Jij bent er daar één van.  En het mooie is, dat van al die mensen, er niet één hetzelfde is. Ieder mens is uniek. Ook jij. Er is niemand op deze aardbol die exact hetzelfde is als jij. Met deze gedachte in je achterhoofd mag je dus best eens even goed naar jezelf kijken en jezelf een aantal vragen stellen:

  • Ken ik mezelf?
  • Hou ik van mezelf?
  • Wie ben ik nu echt?
  • Wat kan ik nog allemaal meer dan dit?
  • Waar word ik gelukkig van?
  • Waar kom ik vandaan?
  • Waar wil ik heen?

Vragen die voor ieder mens anders beantwoord zullen worden.

Sommige vragen heb je jezelf misschien al eens gesteld, maar een duidelijk antwoord is wellicht uitgebleven. Dat is ook helemaal niet vreemd. Want met zoveel mensen om je heen is het ook vreselijk moeilijk om honderd procent jezelf te kunnen èn willen zijn. Maar als je goed door voelt, voel je dat de antwoorden in jou zitten. Dat deze uniek, dus van jou zijn.

In veel gevallen kom je niet zelfstandig tot deze antwoorden en ga je ze zoeken bij anderen. Of je vult ze in met antwoorden die niet bij jou echte zelf horen. Antwoorden die worden gegeven om anderen blij te maken in plaats van jezelf. Dit geeft een gevoel van onrust. Niet jezelf kunnen zijn, niet weten wat je met je leven wilt aanvangen.

En daar gaan wij dolgraag mee aan de slag. Ons doel is om jou de handvatten te geven die je nodig hebt om jouw vragen van het leven te beantwoorden. Bij Man in Balance geloven wij namelijk in de unieke jij en vinden we het fantastisch om jou je unieke leven te laten leven. Een leven dat echt van jou is, waar jij de regie in hebt.

Om je in verbinding te brengen met je unieke jij, met je kern, gebruiken we heel veel verschillende methodes en technieken. Sommigen zijn al eeuwen oud. We luisteren echt naar jou, naar datgene wat je zegt, maar ook naar datgene wat je NIET zegt. Zonder oordeel. De ene keer doen we dat binnen, de andere keer buiten in de natuur. Individueel en/of in groepsverband.

Technieken die we veelal toepassen zijn: Opstellingen, visualisatie oefeningen, ademhalingsoefeningen, OER sessies, vuur sessies, spiegelsessies, meditatieoefeningen enzovoorts.

We gaan op zoek naar wat jij echt nodig hebt, waar jouw interne vuur van gaat branden.

In groepsverband bieden we verschillende trajecten aan. De twee meest krachtige zijn wel het Evolutie traject en de Coachingsreizen.

Man in Balance is gecertificeerd door de International Coach Federation  . Alle diensten voldoen aan de ethische code van de ICF. Op het vlak van Dynamisch werk (Familie en organisatie opstellingen) is de jaaropleiding Systemisch werk met succes afgerond bij de Academie voor Psyschodynamica.

“The first step of change is to become aware of your own bullshit.”